• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Imants spitmachine 150 cm met harkrol

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1992

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkImants
Typemet harkrol
Bouwjaar1992
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Imants spitmachine met harkrol; een robuuste en betrouwbare oplossing voor je land- en tuinbouwprojecten. Met een werkbreedte van 150 cm zorgt deze machine voor uitstekende resultaten, zelfs op uitdagende grondsoorten. De harkrol zorgt voor diep spitten, tot wel 35 cm.

Kies voor de kwaliteit van Imants, een merk dat al decennia geliefd is bij professionals over de hele wereld. De spitmachine bevordert de textuur en de vruchtbaarheid van je grond, vergemakkelijkt het zaaien en levert uiteindelijk betere opbrengsten op.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of een volledige offerte kun je eenvoudig terecht op onze website. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken: we staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Bij Duijndam Machines hebben we al 40 jaar ervaring met betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden vóór levering uitgebreid gecontroleerd door deskundig personeel. Zo garanderen we dat je de kwaliteit ontvangt die je verwacht.

We kunnen je ook assisteren met transport, zodat je nieuwe machine zonder enige problemen naar jouw locatie wordt vervoerd.

Duijndam Machines: de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.