• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Greefa Mechanisch

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1995

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGreefa
ModelMechanisch
Bouwjaar1995
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verrijk je landbouwproces met deze Greefa Mechanische gewichtssorteerder. Een essentieel stuk machine voor iedere teler die met appels, tomaten of andere ronde groenten en fruit werkt.

Deze 2-baans appelsorteerder is uitgerust met twee sporen, met zes plus één sorteringen, te samen met een kleinkistenkantelaar en een verenkelaar. Het bevat ook een schijfjesband en een invoerband met regelbare snelheid, zodat je het sorteerproces moeiteloos kunt controleren.

Met een indrukwekkende capaciteit van ongeveer 1750 tot 2000 kilogram per uur en zes opvangbakken, kan deze Greefa gewichtssorteerder je aanzienlijke efficiëntie en productiviteit brengen.

Optioneel kun je het verder optimaliseren met draaitafels voor het verpakken van fruit.

Benieuwd naar hoe deze Greefa gewichtssorteerder je bedrijf kan verbeteren? Bezoek onze website voor meer gedetailleerde informatie over dit model en vraag eenvoudig en snel een volledige offerte aan. Natuurlijk ben je ook welkom om te bellen voor meer informatie.

Bekijk het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website en ontdek waarom we al 40 jaar leverancier zijn van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel en we kunnen je ook assisteren met transport.

Vertrouw op Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines