• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kronen GEWA 2600 V

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2003

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKronen
ModelGEWA 2600 V
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Kronen GEWA 2600 V, een betrouwbare wasmachine ontworpen voor het zorgvuldig reinigen van diverse bladgroenten waaronder bladsla, rucola, spinazie en radicchio.

Deze machine heeft een verhoogde waterbak met een instort van ongeveer 175 cm, wat zorgt voor een ruime waterbuffer. De watervoorziening wordt aangedreven door een circulatiepomp, en alle leidingen, pompen en tanks zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (AISI 304). Met afmetingen van 150 x 50 cm en een retourreservoir, is dit wasbad ontworpen om een hoge productiecapaciteit te leveren.

De GEWA 2600 V is uitgerust met een schudzeef met gaten van 35 mm en is modulair opgebouwd voor een maximale flexibiliteit. Dit betekent dat je de machine gemakkelijk kunt aanpassen aan de verschillende productie-eisen en voorwaarden, zoals het aanpassen van het afvoersysteem of het installeren van een nieuw luchtbel systeem.

Bovendien zorgt de wasunit ervoor dat zware vuildeeltjes en zand uit de productstroom worden verwijderd, waardoor een zuivere oogst wordt gewaarborgd.

Ook het reinigen en onderhouden van deze machine is een fluitje van een cent, dankzij de roestvrijstalen componenten en efficiënte ontwerp. Daarnaast biedt de GEWA 2600 V lage operationele kosten, waardoor je zeker bent van een goede investering.

Kies voor Duijndam Machines, al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines, voor een volledige offerte of meer informatie. Ons deskundig personeel kan je bovendien assisteren met transport en adviseren over ons volledige aanbod aan kwalitatieve gebruikte machines.

Vergelijkbare machines