• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vanhoucke KOROINDWL kooloogstmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVanhoucke
TypeKOROINDWL
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Vanhoucke KOROINDWL XXL klembandrooimachine voor kolen
- Momenteel alleen geschikt voor zuurkool, kan door middel van een aanpassing set ook andere koolsoorten rooien.
Machine is uitgerust met:
2 hydraulisch aangedreven torpedo'sVerstelbaar in verschillende richtingen, om de kolen op te tillen en te richten.De bladeren worden om de kolen gevouwen om de kolen te beschermen.Klembanden uitgevoerd met een celstructuur in de vorm van een kool.Max. koolbreedte 40 cmMomenteel ingesteld dat het alleen zuurkool kan oogsten. Extra stuk kan besteld worden zodat het alle soorten kool kan oogsten op Vanhoucke voor een prijs van 1500,- euro.Verstelbaar wiel om het invoeren van de kolen in de banden te vergemakkelijken.Elektronisch in hoogte verstelbaar roestvrijstalen mes om de kernen te snijden.Dubbel afvalverwijderingssysteemUitgerust met een schuine rol die de bladeren scheidt van de kolen, waarbij de bladeren op de grond vallenUitgerust met een platform voor 1-2 personen om de kolen op de machine te controleren en sorterenSpijlenband met elevator om de producten direct in kipper te storten XXL versieWielen Ø 1000 x 500Danfoss dubbele hydraulische pomp (2x 19cc), alle Danfoss motoren zijn in snelheid regelbaar.Elektronische regeling met NG6 ventielen (continue oliestroom van de trekker, optie tussen lastafhankelijk en open circuit)Elektronische aanpassing van bandsnelheid in cabine NG6 ventielen met elektronische joysticks12 hectare gerooidnieuw gekocht bij Vanhoucke in 2022 Extra lange uitvoerband(geschikt voor laden trailer 4 meter)
Minimale benodigdheden tractor:
85 pkHydrauliek: 25 Liter per minuutAftakas: 540 toeren per minuut
*Ophaallocatie Blignicourt Frankrijk

Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook.

Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachinesMachines worden voor aflevering gecontroleerdDeskundig personeelWij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines
De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines