• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta GS32 + 1

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelGS32 + 1
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met de Aweta GS32+1, een gewichtssorteermachine uit 2011 die in uitstekende staat verkeert. Deze machine is specifiek ontworpen voor het sorteren van aubergines, courgettes en puntpaprika's, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke landbouwonderneming.

De machine is uitgerust met Troodon software voor de meest nauwkeurige gewichtsbepaling van jouw producten. Het beschikt over 32 uitgangen met automatische afweging van dozen, wat betekent dat handmatige nabewerking niet langer nodig is. De machine bekijkt per product welk gewicht het beste past bij welke uitgang om de doelen zo nauwkeurig mogelijk te bereiken.

De capaciteit van de Aweta GS32+1 is indrukwekkend, met een maximale output van 14.500 stuks per uur (bij 100% vulling) en een realistische capaciteit van 11.600 stuks per uur. De sorteermachine is 28 meter lang, maar kan worden ingekort indien nodig. Let op: je hebt minimaal 25 uitgangen nodig om deze machine volledig te benutten.

Optioneel kan de machine worden uitgerust met een TAKS geautomatiseerd systeem voor het legen van oogstkarren en kisten. Dit systeem is ook gebouwd in 2011 en verkeert in een uitstekende staat. Het lost automatisch volle oogstkarren, ontstapelt de kisten, en verplaatst ze naar de medewerkers die vervolgens de groentes in de sorteercups van de machine leggen.

Met de Aweta GS32+1 en het optionele TAKS systeem kun je jouw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Het levert je niet alleen een tijdsbesparing op, maar verbetert ook de nauwkeurigheid van je sorteerproces aanzienlijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een volledige offerte.

Vergelijkbare machines