• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Taks KPL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTaks
ModelKPL
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om je producten te vervoeren of verplaatsen? Overweeg dan deze Taks transportband. Deze machine is voorzien van een grip band van 1120 x 40 cm. Het tempo waarin je werkt is volledig aanpasbaar, dankzij de regelbare snelheid. De machine werkt op 380 Volt.

Bezoek onze website voor meer informatie of een volledige offerte. Duijndam Machines staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, met al 40 jaar ervaring als leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundige personeel controleert elke machine zorgvuldig voor aflevering, zodat je er zeker van kunt zijn dat je aankoop in goede staat verkeert.

Zorg voor een vlotte overschakeling in jouw land- of tuinbouwproces met dit betrouwbare werkpaard. Mocht je hulp nodig hebben met transport, dan kan Duijndam Machines je daarbij assisteren.

Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Met Duijndam Machines kies je voor kwaliteit en vertrouwen in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines