• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Weterings T531 / HH

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWeterings
ModelT531 / HH
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van deze Weterings T531 / HH spuitwagen met bijgeleverde slangenhaspel. Dit is een kwaliteitsmachine, aangedreven door een Honda GX160 benzinemotor en met een werkdruk van 50 bar. De inhoud van de tank bedraagt 200 liter, waardoor je belangrijke klussen uit kunt voeren zonder continu bij te hoeven vullen. Voor grotere bereiken is er een haspel met 80 meter slang en een spuitpistool inbegrepen.

Deze machine is afkomstig van Duijndam Machines, al 40 jaar jouw betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elk stuk uitrusting wordt grondig gecontroleerd door deskundig personeel voordat het onze showroom verlaat, dus je kunt je aankoop met vertrouwen doen.

Wil je meer weten? Een offerte op maat ontvangen? Of wil je hulp met transport? Bezoek dan onze website of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Doorzoek ons uitgebreide aanbod van betrouwbare gebruikte machines en ontdek dat wij de specialisten zijn in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines