• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Steenks Free fall

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteenks
ModelFree fall
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een manier om efficiënter te werken met hogedraadhaken? De Steenks Free Fall touwwikkelmachine is dan precies wat je zoekt. Gemaakt om snel en nauwkeurig hogedraadhaken te wikkelen, het is de perfecte toevoeging aan je landbouwwerkzaamheden.

Met een vermogen van 230 volt en geschikt voor haken van 18 cm, zal deze machine je helpen je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Met name als je werkt met tomatenhaken, zal dit apparaat je helpen om je prestaties te verbeteren.

Bovendien koop je niet zomaar een machine bij ons. We hebben al 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare land- en tuinbouwmachines. Al onze gebruikte machines worden gecontroleerd voor aflevering en we hebben deskundig personeel dat je kan helpen als je vragen hebt. Daarnaast kunnen we je ook bijstaan met transport.

Benieuwd naar deze machine of wil je een volledige offerte? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Bekijk ook ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Je kunt rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit bij Duijndam Machines - de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines