• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

BCK N60

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBCK
ModelN60
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

De BCK N60, een betrouwbare landbouwmachine van uitstekende kwaliteit. Deze elevator is niet alleen robuust en duurzaam, maar heeft ook een afmeting van 235 x 50 cm waardoor hij geschikt is voor vele werkzaamheden. Een bijkomend voordeel van dit model is de regelbare snelheid, die zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie bij verschillende klussen.

Bij Duijndam Machines draait het allemaal om betrouwbaarheid. Al 40 jaar zijn wij leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elk van onze machines wordt voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Heeft deze machine je interesse gewekt of wil je meer informatie? Bezoek onze website en vraag eenvoudig en snel een volledige offerte aan. Telefonisch contact is natuurlijk ook altijd mogelijk.

En wist je dat Duijndam Machines je eveneens kan assisteren met transport? We vinden het belangrijk dat je zo snel en efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van je nieuwe aanwinst.

Werp zeker ook een blik op ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Bij Duijndam Machines ben je aan het juiste adres voor de beste gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines