• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta Dry bin filler

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelDry bin filler
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je fruitkisten te vullen, dan is deze Aweta Dry bin filler precies wat je nodig hebt. Deze machine is zorgvuldig ontworpen om het vullen van fruitkisten te vergemakkelijken. Je plaatst eenvoudig een lege bak voor de machine en de vulschijf, die zich boven de bak bevindt, draait laag rond.

Terwijl de vulschijf rouleert, activeert deze zachtjes het hijsproces wanneer het de positie van het vulprincipe bereikt. Op deze manier wordt het product gelijkmatig en voorzichtig in opeenvolgende lagen verdeeld. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënt gebruik van de ruimte in je kisten, maar vermindert ook de kans op productbeschadiging.

Bij Duijndam Machines, zijn we al 40 jaar leverancier van betrouwbare, gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden altijd voor levering gecontroleerd door ons deskundig personeel. Bovendien kunnen we assisteren met transport, waardoor het aankoopproces nog eenvoudiger wordt.

Wil je meer weten over deze Aweta Dry bin filler of ben je geïnteresseerd in een volledige offerte? Bezoek onze website of neem telefonisch contact op. Vergeet ook niet om ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines te bekijken. Bij Duijndam Machines zijn we trots op onze rol als specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines