• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta Dry bin filler

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelDry bin filler
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om fruitkisten te vullen? Met de Aweta kistenvuller realiseer je een soepele bediening dankzij het unieke vulprincipe. Plaats eenvoudigweg de lege bak voor de machine en de vulschijf, die zich boven de bak bevindt en laag rond draait, doet de rest. Wanneer het de positie van het vulprincipe bereikt, wordt het product geleidelijk en licht met opeenvolgende lagen verdeeld.

Deze specifieke kistenvuller is afkomstig van Duijndam Machines - al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Alle machines worden vóór aflevering door deskundig personeel gecontroleerd. En mocht je hulp nodig hebben bij transport, dan kan Duijndam Machines je daarbij assisteren.

Wil je meer weten over de Aweta kistenvuller of een volledige offerte ontvangen? Bezoek de website van Duijndam Machines voor meer informatie of neem telefonisch contact op. Neem ook eens een kijkje voor het volledige aanbod van betrouwbare, gebruikte machines op hun website. Duijndam Machines is dé specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines