• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Optima

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelOptima
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Nieuw binnen, de Javo Optima oppotmachine; een werkpaard dat betrouwbaarheid combineert met optimale prestaties en efficiency. Deze machine is ontworpen om de kwaliteit van je substraat te behouden, zelfs bij zware of grof gestructureerde soorten. Dankzij het innovatieve schoepenradsysteem wordt substraat gelijkmatig en efficiënt opgevoerd. In geval van een overschot aan substraat schakelt de aanvoerband automatisch uit door een speciaal ontwikkeld doseersysteem.

Ben je op zoek naar veelzijdigheid? De Javo Optima kan potten van 9 cm tot 28 cm verwerken en dat met een indrukwekkende snelheid tot 3.000 potten per uur. Stappen tussen verschillende potmaten is eenvoudig en snel, dankzij het unieke gepatenteerde sleepsysteem. Er is geen gereedschap nodig en het duurt slechts enkele seconden om precies op de juiste maat in te stellen.

Deze machine is uitgerust met een pneumatische potautomaat, voorraadband, grondbakverhoging en elektronische snelheidsregeling. Ook zwenkwielen en een extra grondtoevoegingssysteem op de pottenbaan zijn inbegrepen. Zowel de afloop van de potten naar bijvoorbeeld een transportband is eenvoudig te monteren dankzij een universele steun.

Bij ons krijg je de betrouwbaarheid van een gebruikte machine met de zekerheid van een nieuwe. Elke machine wordt voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundige team. We kunnen zelfs helpen met het transport. Maak de volgende stap in je landbouwwerkzaamheden met de Javo Optima oppotmachine. Neem contact op of bezoek onze website voor meer informatie of een volledige offerte.

Vergelijkbare machines