• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Youngsunpack Europe CF-20TX

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYoungsunpack Europe
ModelCF-20TX
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Versnellen en automatiseren van je verpakkingsproces? Dan is de Witt / Youngsunpack CF-20TX dozenvouwmachine iets voor jou. Deze volautomatische machine haalt plano dozen uit het magazijn, vouwt ze open, sluit de onderste 4 kleppen en voert de dozen vervolgens uit, voorzien van een tape-laag aan de onderzijde. Een slim ingebouwde tapesignalering laat je weten wanneer een tape niet is aangebracht of bijna op is.

Het compacte ontwerp van de CF-20TX zorgt voor beperkte benodigde ruimte op de werkvloer. Na het opzetten en uitvoeren van de dozen kunnen deze direct worden gevuld door een operator of met behulp van een automatisch vulsysteem.

Met een transportsnelheid van 20 m/min en een werktemperatuur van +5 tot +40°C is deze machine gemaakt om te presteren. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd met 230 V/1~N/50 Hz en beschikt over een dozenvoorraad van ongeveer 100 dozen. De uitvoerhoogte van de doos start vanaf 680 mm.

Het gebruikte materiaal voor de tape kan PVC of PP zijn met een maximale breedte van 50 mm. Met een betrouwbare levering en nacontrole van de machine, ben je verzekerd van de beste prestaties. Het deskundige personeel van Duijndam Machines kan je ook assisteren met transport, mocht je daar behoefte aan hebben.

Bezoek de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte, of bel direct. Ontdek ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Betrouwbaarheid en service staan al 40 jaar centraal bij Duijndam Machines. Het zijn specialisten in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines