• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Atlanta High Tech

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelAtlanta High Tech
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en topprestaties van de ULMA Atlanta Hi-Tech flowpackmachine. De hightech kampioen in het ULMA gamma, deze machine tilt verpakken naar een compleet nieuw niveau. Dankzij de meervoudige as-elektronische controle worden hoofdbewegingen vlekkeloos gesynchroniseerd; dit staat garant voor een ongeëvenaarde veelzijdigheid en flexibiliteit bij het wisselen van producten. Ook de dynamiek in de machinebewegingen is ronduit perfect.

De Atlanta Hi-Tech is net zo robuust als het betrouwbaar is en het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Dankzij de superieure technologie kun je maximaal presteren, of je nu de machine handmatig aanvoert of deze integreert in een volautomatische verpakkingslijn. En met de optie om het apparaat uit te rusten met diverse automatische of semi-automatische toevoersystemen, is de Atlanta Hi-Tech een echt veelzijdige aanwinst in elke verpakkingsoperatie.

De ATLANTA HI-TECH omvat ook een invoersysteem met productdragers van 500 cm, ondersealer optie, geschikt voor het verpakken van groenten en fruit met trays. Kunt u de indrukwekkende capaciteit aan van maximaal 400 verpakkingen per minuut? Bij een foliehouder van maximaal 700 mm breed, is uw productiecapaciteit ongekend. De machine verbruikt 0 - 50 liter lucht per minuut bij een druk van 6 Bar.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze juweel van een machine? Neem dan snel contact op voor meer informatie of een volledige offerte. Bij Duijndam Machines hebben we een breed aanbod aan betrouwbare, gebruikte machines. En met 40 jaar ervaring in het veld, kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise. We kijken ernaar uit om u te assisteren bij uw transportbehoeften. Verhoog uw productiviteit met de ULMA Atlanta Hi-Tech flowpackmachine.

Vergelijkbare machines