• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holac Cubixx 100L blokjes snijmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolac
TypeCubixx 100L
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Holac Cubixx 100L blokjes snijmachine
Zijn flexibiliteit is wat klanten aantrekt in de Cubixx 100 L. Of het nu gaat om blokjes vlees voor stoofschotels, vleesreepjes om te bakken, hamreepjes of geraspte kaas of groenten, de Cubixx 100 L voert elke taak die u nodig hebt effectief uit.

De Cubixx 100L is een snijmachine die zeer flexibel gebruikt kan worden. Je kunt de machine gebruiken om plakjes, reepjes en blokjes te snijden.( afhankelijk van type mes) Hij is ook geschikt voor het raspen van kaas. Het is een allround machine die snel en effectief werkt. Deze multifunctionele snijmachine is geschikt voor het snijden van zowel verse als lichtgevroren producten. De lengte van het te snijden product is traploos instelbaar van 1mm 35mm. De vingertopbediening is zeer eenvoudig in te stellen. Dankzij het hygiënische ontwerp kan de snijmachine eenvoudig en snel worden gereinigd. Het is een ideale snijmachine voor onder andere vlees, gevogelte, vis, fruit en groenten. Het frame van deze pouletmachine is gemaakt van roestvrij staal.
Volledig afgesloten productlaadkamer met open afvoerLaadkamerafsluiting met compressieblokProductiecapaciteit: 1600kg/uDe machine is mobielSpanning: 400V (3+N, 50Hz)Vermogen: 2,3kWGewicht: 250kg




Meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via de website van Duijndam Machines! Bellen kan natuurlijk ook.

Zie het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.
Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachinesMachines worden voor aflevering gecontroleerdDeskundig personeelWij kunnen u assisteren met transport
Duijndam Machines
De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines