• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Potveer -

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPotveer
Model-
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare landbouwmachine? Overweeg dan deze Potveer transportband. Deze robuuste machine is gemaakt om lang mee te gaan, dankzij het duurzame RVS frame. Bovendien is deze transportband aan één kant verstelbaar in hoogte, wat de flexibiliteit en veelzijdigheid voor verschillende taken vergroot.

De Potveer transportband heeft een regelbare snelheid en een afmeting van 700 x 70 cm, waardoor hij geschikt is voor diverse projecten. Dit model draait moeiteloos op 230 Volt en is ontworpen voor efficiëntie en gemak tijdens gebruik.

Bij Duijndam Machines begrijpen we dat de aankoop van een landbouwmachine een grote investering is. Daarom bieden we al 40 jaar betrouwbare land- en tuinbouwmachines aan en zorgen ervoor dat elke machine voor levering grondig wordt gecontroleerd. Met ons deskundig personeel aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat de Potveer transportband een solide toevoeging is aan je machinepark.

Ondersteuning nodig bij transport? Geen zorgen, wij kunnen je assisteren om te zorgen dat de transportband veilig en efficiënt op je locatie aankomt. Bezoek onze website voor een volledige offerte en ontdek het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Bij Duijndam Machines staan we klaar om je te ondersteunen in het vinden van de juiste land- en tuinbouwmachines voor jouw behoeften.

Vergelijkbare machines