• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Novatec ZZ 100 B

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNovatec
ModelZZ 100 B
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine voor het vullen van kisten? Dan is deze Novatec ZZ 100 B semi-automatische kistenvuller precies wat je zoekt. Met zijn elevator met PVC-transportband voor voedingsmiddelen is hij speciaal ontworpen voor aardappelen en uien. Daarnaast kan deze machine verschillende maten kisten (Bins) vullen, tot een hoogte van 130 cm. Handig, want zo past hij zich makkelijk aan jouw specifieke behoeften aan.

Maar wacht, er is meer. De Novatec ZZ 100 B komt van Duijndam Machines, specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Dus je weet dat je een machine koopt die grondig gecontroleerd is voor aflevering. Bovendien profiteer je van hun 40 jaar ervaring en deskundig personeel.

Wil je meer weten of een offerte opvragen? Dat gaat heel eenvoudig via de website van Duijndam Machines. Maar je kan uiteraard ook gewoon even bellen. En fijn om te weten: Duijndam Machines kan je ook assisteren met transport. Dat is de service die je mag verwachten.

Al met al is de Novatec ZZ 100 B een verstandige keuze: betrouwbaar, flexibel en ondersteund door een specialist. Want met de juiste machine wordt jouw werk een stuk makkelijker. En wie wil dat niet?

Vergelijkbare machines