• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Budde curve

Image
Image
Image
1/3

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBudde
Modelcurve
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en betrouwbaarheid van deze Budde rollenbaanbocht. Met zijn breedte van 100 cm en een hoek van 90° is deze machine ontworpen om soepel, betrouwbaar en effectief te functioneren. Bovendien is het schuinaflopend, wat de productiviteit en het gemak van je werkzaamheden ongetwijfeld zal verhogen.

Onze Budde machines zijn gerenommeerd voor hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze gebruikte machine is geen uitzondering en is grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel vóór de aanbieding. Het staat garant voor kwaliteitsprestaties, zelfs bij intensief gebruik.

Duijndam Machines, met 40 jaar ervaring in de sector, is de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Wij zijn toegewijd aan het leveren van alleen het beste. Daarom kun je erop vertrouwen dat deze Budde rollenbaanbocht een geweldige aanvulling zal zijn op jouw operationele werktuigen.

Wens je meer informatie of een volledige offerte? Bezoek onze website, het is eenvoudig en snel. Natuurlijk staan we ook altijd klaar om je telefonisch te woord te staan.

En dat is nog niet alles. We kunnen ook assisteren met transport, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het ophalen van de machine.

Ga voor kwaliteit en efficiëntie, ga voor de Budde rollenbaanbocht. Bekijk deze machine en ons volledige aanbod van betrouwbare, gebruikte machines op de Duijndam Machines website.

Vergelijkbare machines