• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Budde aangedreven rollenbaanbocht 90°

Image
Image
Image
Image
1/4

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBudde
Model90°
Type90°
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verrijk jouw landbouwactiviteiten met de robuuste Budde 90° aangedreven rollenbaanbocht. Met een breedte van 100 cm en een vaste snelheid is deze machine jouw toeverlaat in een sorteer- of verpakkingslijn. Door het vakkundig design biedt deze Budde betrouwbare prestaties, zelfs bij hoge snelheden.

Ooit deel van een groter systeem, werkend onder een centrale besturingskast, heeft de Budde 90° altijd zijn betrouwbare prestaties bewezen. Ook al is de besturingskast er niet meer, de mogelijkheid om deze via frequentieregelaar aan te sturen blijft. Deze frequentieregelaars kunnen wij ook als losse producten aanbieden, maar als je ze samen aanschaft met deze rollenbaanbocht, kun je gebruik maken van een gereduceerde prijs.

Bij Duijndam Machines staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, getuige onze ervaring van meer dan 40 jaar als leverancier van betrouwbare en hoge kwaliteit land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig personeel controleert elke machine voor aflevering om te zorgen voor de beste ervaring voor jou.

Interesse in deze Budde 90° aangedreven rollenbaanbocht? Op onze website kun je meer informatie vinden en een volledige offerte aanvragen. Ook kun je bij ons terecht voor assistentie met transport. We staan voor je klaar bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.