• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Affeldt E350 DZ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAffeldt
ModelE350 DZ
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Affeldt E350 DZ verticale flowpacker is een automatische zakvorm-, vul- en sluitmachine die ideaal is voor het creëren van kussenzakken. Met een capaciteit van maximaal 50 zakken per minuut en een sluitmechanisme met heatseal, kan deze machine je pakketverwerking moeiteloos en efficiënt maken. Let op, deze specifieke unit wordt geleverd zonder printer.

De kleinere afmeting en hoogte van dit model zorgt ervoor dat het makkelijk past in je bestaande faciliteit. Zijn brede waaier aan verpakkingsladingen maakt het bovendien uitermate flexibel. De Affeldt E350 DZ is perfect voor het verpakken van vooraf gewogen of getelde producten zoals citrusvruchten, uien, tomaten, aardappelen en meer.

De bediening van de machine is eenvoudig dankzij de menugestuurde bedieningscomputer met touchscreen. Daarnaast is de bediening ook vrij programmeerbaar, en inclusief geheugen voor verschillende programma's. Dit maakt het aanpassen van het verpakkingsproces eenvoudig en intuïtief.

Bij interesse kun je makkelijk en snel contact opnemen via onze website voor meer informatie of een volledige offerte. We staan klaar om je te helpen met al je vragen, en kunnen assisteren met transport indien dat nodig is. Ontdek ook ons volledig aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel. Kies voor Duijndam Machines, dé specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines