• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Havatec Quality Buncher

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHavatec
ModelQuality Buncher
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte methode om bloemen te bundelen? Neem dan eens een kijkje bij deze Havatec Quality Buncher. Deze semi-automatische bosmachine is ontworpen voor het bundelen van tulpen, maar is ook geschikt voor diverse andere bloemsoorten.

Een mooie feature van deze Havatec Quality Buncher zijn de twee ARC binders en een Bercomex verzamelband die de bloemen netjes bij elkaar brengt. En met een breedte van 305 x 80 cm is deze verzamelband altijd ruim genoeg voor je producten. Het compacte ontwerp maakt deze bosmachine eenvoudig in gebruik, perfect voor het verlichten van je werklast.

De Havatec Quality Buncher is er eentje voor de grootverbruiker, met een capaciteit van 7.000 tot 10.000 bloemen per uur - bij minstens 5 bloemen per bos. Je bent niet langer afhankelijk van de vaardigheid van je bossers en krijgt altijd een optimale boskwaliteit.

Tijdens het bundelproces wordt iedere bloem recht gelegd door de speciale tulpengeleidingsband. Je krijgt altijd het gewenste aantal bloemen in een bos en de machine telt de bloemen automatisch. Daarnaast beschikt deze bosmachine over een snijmes en indicatiestraal voor extra precisie en gebruiksgemak.

Wil je meer informatie over deze Havatec Quality Buncher of wil je een volledige offerte aanvragen? Je doet dit gemakkelijk via onze website. Al 40 jaar zijn we bij Duijndam Machines betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Voor aflevering controleren deskundig personeel de machines en we kunnen helpen met het transport. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines