• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Munckhof Pluk-O-Trak Junior 320

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMunckhof
ModelPluk-O-Trak Junior 320
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een oogsthulp die compact is, maar toch krachtige prestaties levert op diverse soorten terrein? Dan is de Munckhof Pluk-O-Trak Junior 320 appel-oogstmachine iets voor jou. Deze machine, ontworpen voor rij-afstanden van 2.50 tot 4.50 meter en boomhoogtes tot 4 meter, kan moeiteloos functioneren in heuvelachtige, zanderige en rotsachtige omstandigheden.

Met de mogelijkheid dat 4 tot 6 oogstmedewerkers er gelijktijdig mee aan de slag kunnen, zowel vanaf de grond als op twee plateaus, vereenvoudigt de Pluk-O-Trak Junior 320 je oogstproces aanzienlijk. Het fruit wordt verzameld op 4 transportbanden met de optie om het aantal te verhogen naar 6. Ook hanteren van zware kisten wordt een eitje met de kistendrager die tot 16 kisten kan meenemen.

Hard werken betekent niet dat je concessies hoeft te doen op comfort. De mechanische platformen zijn in hoogte verstelbaar tot 75 cm en vanuit het midden uitschuifbaar tot 130 cm. Met de hydrostatische transmissie en traploze voor- en achteruit versnellingsbak heb je soepele controle over je machine.

Met een urenstand van slechts 6712 uur heeft deze machine nog een hele oogstleven voor zich. Betrouwbaarheid is ook gegarandeerd: alle machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Grijp je kans om het oogsten naar een hoger niveau te brengen met de Munckhof Pluk-O-Trak Junior 320. Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek onze website, bel ons of bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Bij Duijndam Machines, al 40 jaar jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, kunnen we je zelfs assisteren met transport.

Vergelijkbare machines