• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

André Vriend DKE150

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAndré Vriend
ModelDKE150
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de André Vriend DKE150, een veelzijdige kistenkantelaar en zijkantelaar. Deze machine is ontworpen om optimaal te presteren met kisten tot 150cm. Een combinatie van elektrische en hydraulische mechanismen zorgt voor een krachtige en vlotte werking.

Hoewel hij gebruikt is, verzekert Duijndam Machines je dat deze machine betrouwbaar is. Met 40 jaar ervaring in de levering van gebruikte land- en tuinbouwmachines, kun je rekenen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd voor aflevering door ons deskundig personeel.

Bovendien kunnen we je assisteren met het transport van de André Vriend DKE150 naar de locatie van je keuze. Wil je meer informatie of een volledige offerte, bezoek dan onze website. Ons team staat ook klaar om al je vragen telefonisch te beantwoorden. Ontdek zelf het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website en vind de perfecte aanvulling op je land- of tuinbouwbedrijf. Bij Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, ben je in goede handen.

Vergelijkbare machines