• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Taks TTS 8213

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTaks
ModelTTS 8213
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Laat me je introduceren aan de Taks TTS 8213, een automatisch onstapelsysteem met 3 afweegstations. Het is speciaal ontworpen voor effectieve oogstverwerking van trostomaten.

De Taks TTS 8213 is uitgerust met een doortrekker voor de oogstkarren en een dozenafduwer. Het onstapelen gebeurt door middel van een kraan die maar liefst 250 cm lang is.

Het systeem is compatibel met zowel plastic kisten als kartonnen dozen en is gebruiksklaar met een spoorbreedte van 55 cm. Wil je het gebruiken met een andere spoorbreedte? Geen probleem - de Taks TTS 8213 kan eenvoudig worden aangepast.

Maar de veelzijdigheid van de Taks TTS 8213 stopt daar niet. Naast trostomaten kan dit afweegsysteem ook gebruikt worden voor het afwegen van dozen met andere soorten groente en fruit, zoals pepers of aardbeien.

Geniet van de betrouwbaarheid die Duijndam Machines te bieden heeft. Deze machine is gecontroleerd door ons deskundig personeel voordat deze wordt afgeleverd. En we kunnen je ook assisteren met transport.

Interesse? Bezoek de Duijndam Machines website voor meer informatie of een volledige offerte. De Taks TTS 8213 is slechts één van de vele betrouwbare gebruikte machines in ons aanbod. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Override me niet langer en zie zelf waarom de Taks TTS 8213 de ideale keuze is voor jouw oogstverwerkingsbehoeften.

Vergelijkbare machines