• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Grégoire Besson CEMAG 934 3RGS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGrégoire Besson
ModelCEMAG 934 3RGS
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte zaaimachine, dan past de Gregoire Besson Cemag 934 3RGS perfect bij jou. Deze opmerkelijke preiplantmachine voorziet in 3 rijen en heeft de rijafstand momenteel ingesteld op 55 cm, maar dat kan je aanpassen naar behoefte. Dankzij de hydraulische aandrijving, kun je vertrouwen op zijn robuuste prestaties en duurzaamheid.

Wat de Cemag 934 3RGS onderscheidt, is het ingenieuze klembandsysteem, speciaal ontworpen voor het planten van prei zonder kluit. Twee flexibele bandjes houden de prei op een strakke 10 cm, en laten pas los wanneer de plantjes zijn aangedrukt met grond. Dit garandeert een adequaat plantproces en zorgt voor een goede groeistart van de prei.

Als je kiest voor de Gregoire Besson Cemag 934 3RGS, kies je voor een machine die wordt geleverd door Duijndam Machines, de specialist voor betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met 40 jaar ervaring en deskundig personeel, kun je ervan uitgaan dat elke machine voor aflevering grondig wordt gecontroleerd. En ook fijn om te weten: bij Duijndam machines kunnen ze je assisteren met transport.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek je eenvoudig en snel de website van Duijndam Machines. Bekijk daar ook het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. Kies vandaag nog voor de Gregoire Besson Cemag 934 3RGS en geef je landbouwproductie een boost.