• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VSS FB3000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVSS
ModelFB3000
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor de efficiënte en duurzame zaaibedvoorbereider, de VSS Agro FB3000. Tijdens het zaaien in het voorjaar, geeft deze machine je de kwaliteit en snelheid voor een optimaal zaaibed.

Ontwikkeld door VSS Machinebouw, is de FB3000 uitgerust met een robuust gelast frame en diverse componenten voor effectieve grondbewerkingen. De verenende sleepbeitels aan de voorkant van de machine openen en egaliseren je terrein, voordat het de verkruimelrol bereikt. Geschikt voor zowel zware grond als zandgrond door de aanpasbare T-profiel rol.

Bij VSS Agro draait alles om precisie. De egalisatieplaat zorgt voor de perfecte afwerking door de sporen van de triltanden te egaliseren. Tenslotte drukt de achterrol het zaaibed stevig aan. Ideaal voor een gelijkmatige en productieve groei van je gewassen.

Wist je dat we bij Duijndam Machines al 40 jaar betrouwbare tweedehands land- en tuinbouwmachines leveren? Ons deskundig personeel controleert elke machine voor aflevering en kan je ook assisteren met transport.

Voor meer informatie of een volledige offerte, kun je heel eenvoudig terecht op onze website. Telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Betrouwbaar en effectief, daar gaan we voor bij Duijndam Machines. De VSS Agro FB3000 is daar een perfect voorbeeld van.

Vergelijkbare machines