• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex CRM FL-GX

Image
Image
Image
Image
1/4

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelCRM FL-GX
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet je bloemenproductie in de hoogste versnelling met deze Bercomex CRM Bindmachine. Of het nu gaat om een omvangrijk boeket rozen of een delicaat bosje tulpen, deze machine kan het allemaal aan, en dat ook nog eens in een snel tempo. Een onmisbare tool als je je productie wil opvoeren en meer bloemen wil binden in minder tijd.

De belangrijkste voordelen van dit apparaat zijn de mogelijkheid om te binden op hoge snelheid - tot wel 60 boeketten per minuut - en de instelbare elastiekspanning. Hierdoor zorgt de Bercomex CRM ervoor dat je bloemenverwerkingsproces altijd soepel en continu doorloopt.

Daarnaast maakt het niet uit welk type bloem of boeket je wilt binden, deze machine is ontworpen om alle soorten bloemen en boeketten moeiteloos en in een snel tempo te binden. Door de instelbare elastiekspanning zijn alle soorten bindingen mogelijk, wat deze bindmachine een uiterst veelzijdige toevoeging aan je productielijn maakt.

Jaarlijks worden er ruim 2,5 miljard boeketten gebonden met deze bindmachine en het Bercomex bindelastiek, wat een bewijs is van de betrouwbaarheid, soliditeit en onderhoudsvriendelijkheid. Dit betekent een laag risico op storingen, waardoor je verwerkingsproces ongestoord kan doorgaan.

Bovendien is de Bercomex CRM Bindmachine ontworpen om naadloos te integreren in een bestaande bloemenverwerkingslijn. Wil je meer informatie of een volledige offerte? Dat kan snel en eenvoudig via onze website. Ook telefonisch contact is mogelijk.

Ontdek ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, gecontroleerd voor aflevering door ons deskundig personeel. En we kunnen je zelfs assisteren met transport. Met Duijndam Machines als specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, weet je dat je op het juiste adres bent.

Vergelijkbare machines