• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bercomex CRM FL-GX

Image
Image
Image
Image
1/4

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBercomex
ModelCRM FL-GX
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Bercomex CRM FL-GX Bindmachine. Een veelzijdige machine die moeiteloos elk soort bloem en boeket bindt. Of het nu om een groot boeket rozen of een klein bosje tulpen gaat, deze machine werkt met hoge snelheid en precisie. Wat resulteert in meer gebonden bloemen in minder tijd.

Enkele van de unieke voordelen van de Bercomex CRM FL-GX bindmachine zijn het vermogen om te binden op hoge snelheid, tot 60 boeketten. Daarnaast zorgt instelbare elastiekspanning voor flexibele bindingen, passend bij elke bloemsoort en elk boeket.

Betrouwbaarheid is cruciaal in het verwerkingsproces en de Bercomex CRM FL-GX stelt niet teleur. Met ruim 2,5 miljard boeketten gebonden op jaarbasis, is de machine bewezen betrouwbaar, solide en gemakkelijk te onderhouden. Daardoor blijven storingen tot een minimum beperkt en kan je verwerkingsproces zonder onderbrekingen doorgaan.

Het is mogelijk om de Bercomex CRM FL-GX te integreren in je bestaande bloemenverwerkingslijn, waardoor het een optimale aanvulling is op je huidige apparatuur.

Voor meer informatie of een volledige offerte, neem contact met ons op via de website van Duijndam Machines. Ons ervaren en deskundig personeel helpt je graag verder.

Bij Duijndam Machines zijn we inmiddels 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden grondig gecontroleerd voor aflevering en we kunnen ook transportassistentie bieden.

Bezoek vandaag nog onze website en bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Vergelijkbare machines