• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schouten doseerbunker met regelbare snelheid

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

1998

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchouten
TypeBDE80
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een duurzaam en betrouwbaar apparaat voor je landbouwprojecten? Kijk eens naar de Schouten BDE80 Doseerbunker. Deze machine is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel grote als kleine landbouwoperaties.

Het type Schouten BDE80 wordt afgeleverd met een regulierbare snelheidstrilkop en een transportband die 510 x 80 cm beslaat, wat absoluut handig is bij verschillende landbouwtaken. De bunker meet 170 cm bij 150 cm, waardoor hij ruim genoeg is om de hoeveelheid materiaal aan te kunnen die nodig is voor je project. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de bunker in hoogte verstelbaar is, momenteel ingesteld op 200 cm.

Maar dat is nog niet alles. De Schouten BDE80 wordt geleverd met vier pootverhogers van 37 cm, om de stabiliteit en efficiëntie van de machine te maximaliseren.

De Schouten BDE80 wordt aangeboden door Duijndam Machines, een leverancier met 40 jaar ervaring in de verkoop van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Alle machines worden gecontroleerd voor aflevering door deskundig personeel, dus je kunt er zeker van zijn dat ze in de best mogelijke staat verkeren.

Heb je hulp nodig bij het transport van de Schouten BDE80? Geen zorgen, Duijndam Machines kan je assisteren.

Ontdek meer over de Schouten BDE80 online op de website van Duijndam Machines. Wil je persoonlijke service? Neem dan contact op met onze deskundigen. Ze kunnen je een volledige offerte geven en alle details over de Schouten BDE80 met je bespreken.

Ga voor betrouwbaarheid en efficiency. Ga voor de Schouten BDE80.

Vergelijkbare machines