• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Climax CSB280 RS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1996

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClimax
ModelCSB280 RS
Bouwjaar1996
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare stortbak voor je landbouwactiviteiten? Overweeg dan eens deze Climax CSB280 RS. Deze stortbak, ook wel bekend als doseerbunker, is uitgevoerd met een rollenreiniger met 6 roestvrijstalen gladde rollen. Een perfecte assistent bij je dagelijkse land- en tuinbouwtaken.

De Climax CSB280 RS brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid die je verwacht van het Climax merk. Maar het is niet alleen de machine zelf die indruk maakt. Als klant van Duijndam Machines geniet je van de service en expertise van ons vakkundig personeel. We controleren elke machine voor aflevering om te zorgen dat je een betrouwbaar product in handen krijgt.

Overweeg je om deze stortbak aan te schaffen, maar heb je nog vragen of wil je een volledige offerte ontvangen? Op de website van Duijndam Machines kun je dit makkelijk en snel regelen. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

Dus ben je klaar om je land- en tuinbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan de Climax CSB280 RS op onze website, samen met ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Duijndam Machines, al 40 jaar specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. We helpen je ook graag met transportmogelijkheden.

Betrouwbaar, robuust en efficiënt. Dat is de Climax CSB280 RS stortbak.

Vergelijkbare machines