• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Checchi & Magli Foxdrive R14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkChecchi & Magli
ModelFoxdrive R14
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine voor jouw plantprojecten? Maak kennis met de Checchi & Magli Foxdrive R14. Deze halfautomatische zaaimachine is uitermate geschikt voor het verplanten van diverse planten. Denk hierbij aan groenten, bloemen, boomkwekerij- en tabakszaailingen. De plantmachine accepteert zowel blote wortels als turfkluiten met een conische, piramidale of kubusvorm.

Het sterke aan deze zaaimachine is de precisie. De Foxdrive R14 garandeert een uniforme verplantdiepte, houdt jouw planten mooi rechtop en hanteert een constante afstand tussen de rijen en de planten op de rij. Het resultaat? Een optimale aanaarding voor elke plant.

Met een productie van indicatief 2500 planten per uur per rij, verhoog je ook nog eens jouw plantproductiviteit. De rijenafstand is verstelbaar, wat je flexibiliteit geeft in jouw plantprojecten. De machine komt zelfs met een transportkar, waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen op jouw land.

Wanneer je kiest voor de Checchi & Magli Foxdrive R14, kies je niet alleen voor een krachtige zaaimachine. Je profiteert ook van de service van Duijndam Machines. Al 40 jaar leveren zij betrouwbare land- en tuinbouwmachines. Ze controleren elke machine voor aflevering en hun deskundig personeel kan jou assisteren met transport.

Wil je meer informatie of misschien wel een volledige offerte? Kijk dan op de website van Duijndam Machines. Je kunt hen ook bellen als je dit fijner vindt. Kijk rond in hun aanbod aan betrouwbare gebruikte machines en ontdek hoe de Foxdrive R14 jouw plantwerkzaamheden kan verlichten.