• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jasa Opvoerband

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJasa
ModelOpvoerband
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verhoog efficiëntie en productiviteit in je boerenbedrijf met deze Jasa opvoerband. Deze machine blinkt uit qua ontwerp en duurzaamheid, met een roestvrijstalen (RVS) frame voor langdurige betrouwbaarheid.

De machine wordt aangedreven door een trommelmotor en is uitgerust met een stevige kunststof schakelband. De band heeft een lengte van 350 cm en een breedte van 45 cm met een effectieve breedte van 41 cm - genoeg ruimte om een goede hoeveelheid product te verwerken. De band heeft ook meenemers van 2 cm hoog en 35 cm breed om ervoor te zorgen dat al je producten soepel en efficiënt getransporteerd worden.

De Jasa opvoerband heeft ook een vaste snelheid, wat er voor zorgt dat je controle hebt over je productieverloop. Voor nog meer efficiëntie heeft de machine een sproeileiding en werkt op een 380 Volt aansluiting.

De Jasa opvoerband wordt geleverd door Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al 40 jaar een betrouwbare leverancier, elk item wordt voor aflevering grondig geïnspecteerd door deskundig personeel. Bovendien kunnen ze transportassistentie bieden om ervoor te zorgen dat de machine veilig en efficiënt bij jou thuis aankomt.

Meer informatie of een offerte nodig? Bezoek dan de website van Duijndam Machines. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan betrouwbare gebruikte machines en staan klaar om aan al je land- en tuinbouwmachines behoeften te voldoen. Ga voor kwaliteit en ervaring; kies jouw volgende machine bij Duijndam.

Vergelijkbare machines