• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agricola PK3013B

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgricola
ModelPK3013B
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Agricola PK3013B, een uitstekend presterende pneumatische zaaimachine die je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Deze zaaimachine, ideaal voor het zaaien van bonen, erwten en maïs, heeft een opvallende configuratie van 15 rijen. Hoewel hij momenteel is uitgerust met 12 rijen, wordt deze Agricola geleverd met 3 extra zaaielementen, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Hydraulisch opklapbaar, is de Agricola PK3013B ontworpen om effectief en efficiënt te werken. Met een totale breedte van 620 cm en een diepte van 1,5 m heeft hij de capaciteit om drie bedden van 200 cm te zaaien. Deze machine is uitgerust met een zaaischijf van 60 gaten van 3,8 mm, maar er zijn ook 8 schijven beschikbaar met 20 gaten van 2,4 mm.

Wat betreft de prestaties is de Agricola PK3013B een ware topper. Gedurende zijn levensduur heeft hij in totaal 1500 hectare gezaaid, gemiddeld ongeveer 150 hectare bonen per jaar. De huidige rijafstand is 50 cm met 12 elementen en de 3 extra zaaielementen worden apart meegeleverd.

Mocht je interesse hebben om de machine te zien, deze staat in de buurt van Mannheim, Duitsland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een volledige offerte via Duijndam Machines. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en kunnen assistentie bieden bij het transport.

Bij Duijndam Machines, de specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, garanderen we dat onze machines voor aflevering worden gecontroleerd, zodat je alleen het allerbeste krijgt. Ontdek ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid.