• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vicon Vicon

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVicon
ModelVicon
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je betrouwbare en efficiënte landbouwmachines voor je bedrijf? Je vindt hier een kwaliteitsvolle, gebruikte Vicon transportband met een grootte van 600 x 68 cm die ideaal is voor jouw werkomgeving. Een uitstekende keuze die gegarandeerd bijdraagt aan het soepel verloop van jouw bedrijfsprocessen.

Deze transportband biedt een vaste snelheid, wat je de garantie geeft op een stabiele en efficiënte werking. Geïnteresseerd in meer informatie of wil je een volledige offerte op maat? Dit kan eenvoudig en snel via de website van Duijndam Machines.

Bij Duijndam Machines staan ze al 40 jaar bekend om hun betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ze zijn niet alleen leverancier, maar ook jouw partner in landbouwmachines. Alle machines worden voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel. Hierdoor weet je zeker dat je een machine van kwaliteit in huis haalt. En dat is nog niet alles, ze kunnen je ook assisteren met het transport.

Ontdek het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op de website van Duijndam Machines. De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.