• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jasa Jasa 350

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJasa
ModelJasa 350
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je zoekt een efficiënte manier om jouw producten te verpakken? Bekijk dan zeker deze Jasa 350 verticale flowpacker / heat seal machine. Ontworpen voor het verpakken van bulkgoederen in zakken van folie op de rol, is deze machine de perfecte keuze voor jouw verpakkingsbehoeften. Het kan verschillende zakvormen produceren met verschillende opties.

De Jasa 350 is specifiek gebruikt voor het verpakken van sla in ongeveer 1 kg zakken en heeft een ovale zakformaat van 350 mm. Gemaakt van roestvrij staal en kunststof componenten, deze machine is uitermate geschikt voor de voedingsindustrie. Let wel: de machine is momenteel gedemonteerd en wordt zonder servicetuning geleverd. Daarom bevelen we aan dat een specialist de machine installeert en inspecteert.

Vraag voor meer informatie of een volledige offerte eenvoudig en snel op via de Duijndam Machines-website. We hebben niet alleen een breed scala aan betrouwbare gebruikte machines, maar ook 40 jaar ervaring als leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Plus, ons deskundig personeel controleert alle machines voordat ze worden geleverd en kan assistentie bieden bij transport.

Ontdek de Jasa 350 en verbeter vandaag nog je verpakkingsproces met Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.