• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MAF Roda TF-L M500 L1800-MR/V15

Image
Image
Image
Image
1/4

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMAF Roda
ModelTF-L M500 L1800-MR/V15
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte transportband voor je landbouwbedrijf? Wij hebben de perfecte oplossing met de Maf Roda TF-L M500 L1800-MR/V15. Deze duurzame transportband is voorzien van een roestvrijstalen frame van 180 x 50 cm, en werkt op een stroombron van 380 Volt. Het mooiste van alles is dat de band een vaste snelheid heeft van ongeveer 18 meter per minuut, waardoor je verzekerd bent van een constante productieflow.

Bij Duijndam Machines hebben we al 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundige personeel controleert alle machines voorafgaand aan de levering, dus je kunt erop vertrouwen dat je een machine krijgt die klaar is voor gebruik. Bovendien kunnen wij je assisteren met het transport van de machine naar jouw locatie.

Wil je meer informatie over de Maf Roda TF-L M500 L1800-MR/V15 of ontvang je graag een volledige offerte? Bezoek dan onze website, makkelijk en snel. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Bekijk het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website en ontdek waarom we de specialist zijn in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met Duijndam Machines ben je verzekerd van kwaliteit en service.