• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Antha AK1-2CYL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAntha
ModelAK1-2CYL
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze indrukwekkende Antha AK1-2CYL kistenkantelaar, perfect voor gebruik in de land- en tuinbouw. Deze robuuste machine is ontworpen om efficiënt en effectief te werken, en is verstelbaar om kisten van maximaal 150 cm breed aan te kunnen.

Met verstelbare poten voor de juiste hoogte, zorgt deze machine voor een optimale aanpassing aan uw specifieke behoeften. De dubbele hefcilinder zorgt voor kracht en betrouwbaarheid, terwijl de automatische zakfunctie het gebruik eenvoudiger en veiliger maakt.

Bij aankoop van deze Antha AK1-2CYL geniet je van de betrouwbaarheid en zekerheid die Duijndam Machines al 40 jaar biedt. Elke machine wordt voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel, om u de best mogelijke kwaliteit te garanderen.

Heb je nog vragen of wil je een volledige offerte ontvangen? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en kunnen ook helpen met transport. Jouw volgende gebruikte, maar betrouwbare Antha AK1-2CYL kistenkantelaar wacht op je bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines