• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Steketee ic-weeder

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteketee
Modelic-weeder
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en effectieve manier om je groenten te verzorgen? Neem dan een kijkje bij onze Steketee IC-Weeder, dé automatische intra-rij schoffelmachine speciaal ontworpen voor groenten.

Deze IC-Weeder is ontwikkeld voor de verzorging van sla en kan maar liefst 6 rijen met een rijafstand van 32 cm aan. De machine is uitgerust met 3 camera's, verborgen onder het deksel, voor de nauwkeurige herkenning van individuele planten.

Het bijzondere aan de IC-Weeder is de nauwkeurigheid waarmee wordt gewerkt. De schoffelmessen, aangedreven door een compressor, bewegen actief intra-rij, dit houdt in dat ze tussen de planten in één rij werken. Deze precisie maakt het mogelijk om tot 2 cm dicht bij het gewas te schoffelen zonder de planten te beschadigen.

De steunwielen, gemonteerd op een parallellogramelement, garanderen de juiste werkdiepte van de messen. Via het zijverschuivingsframe wordt de machine nauwkeurig tussen de rijen geleid. De machine is hierdoor uiterst gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen.

Met de IC-Weeder haal je een duurzame machine in huis: de afgelopen jaren heeft hij al 130 ha aan sla verzorgd. En met een beetje creativiteit kan hij zelfs omgebouwd worden tot een 5-rijer.

Naast zijn efficiëntie, heeft deze schoffelmachine ook een indrukwekkende snelheid: hij haalt snelheden tot 4 km per uur (afhankelijk van de grootte van de planten en plantafstand).

Belangrijk om te weten is dat er nieuwe Steketee schoffels zijn gemonteerd in het voorjaar van 2022, en dat de machine daarna nauwelijks is gebruikt.

Met de aankoop van deze Steketee IC-Weeder investeer je dus in een betrouwbare, nauwelijks gebruikte en efficiënte machine. Ga voor het complete aanbod naar de website van Duijndam Machines. Voor meer informatie en volledige offertes, kun je eenvoudig via de website contact met ons opnemen. We zijn al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines en ons deskundig personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden.