• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Loma DCW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLoma
ModelDCW
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Loma DCW AS5000 Checkweger. Met een maximaal gewicht van 6000 gram en een minimale detectie van 200 gram is deze checkweger een perfecte aanwinst voor elke land- en tuinbouw werkzaamheden.

Deze machine is bedoeld om producten te controleren die het ingestelde gewicht niet bereiken en is uitgerust met een afduwer om deze producten af te duwen. Dit betekent dat het dagelijkse werk vlot en efficiënt verloopt en dat de kwaliteitscontrole verder wordt geoptimaliseerd.

Het apparaat werkt op 230 Volt en 50 Hz, is inzetbaar voor producten binnen een temperatuurbereik van 10 tot 40 graden Celsius en heeft een bandsnelheid van 40 meter per minuut.

De Loma DCW AS5000 checkweger wordt aangeboden door Duijndam Machines, al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden vooraf gecontroleerd door deskundig personeel, waardoor we je kunnen garanderen dat je een kwaliteitsproduct koopt. Daarnaast kunnen we je helpen met transport en logistieke kwesties.

Voor meer informatie of een volledige offerte, kun je gemakkelijk en snel terecht op de website van Duijndam Machines. Natuurlijk kun je ook bellen als je dat prefereert. Ontdek het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines