• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Loma DCW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLoma
ModelDCW
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbare landbouwmachines? Overweeg dan eens deze Loma AS5000 checkweger. Deze indrukwekkende machine is in staat gewichten te meten van minimaal 200 gram tot maximaal 6000 gram met een nauwkeurigheid van maar liefst 2 gram. En mocht een product het ingestelde gewicht niet bereiken, dan wordt deze efficiënt afgestoten.

De machine opereert op een voltage van 230 Volt en 50 Hz, en is geschikt voor het meten van producten met een temperatuur tussen 10 en 40 graden Celsius. Bovendien kan deze checkweger behoorlijk snel werken, met een bandsnelheid van 40 meter per minuut.

Bij Duijndam Machines hechten we waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom worden al onze machines voor aflevering uitvoerig gecontroleerd door deskundig personeel. En ook na de aankoop staan we voor je klaar; we assisteren je graag bij het transport van je nieuwe aankoop.

Bekijk dit model en onze overige selectie van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines op de Duijndam Machines website. Voor meer informatie of een volledige offerte kun je daar natuurlijk ook terecht.

Vergelijkbare machines