• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Basrijs disc planter BPS/9R -TH

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBasrijs
Modeldisc planter BPS/9R -TH
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een kwaliteitsmachine voor het planten van gewassen, bieden we de Basrijs disc planter BPS/9R -TH. Deze 9-rijige schijvenplanter met hydraulisch aangedreven schijven is ideaal voor het planten van losse planten, waaronder aardbeiplanten, vaste planten en boomkwekerijgewassen.

Het unieke ontwerp biedt diverse voordelen. Zo beschikt de machine over 24 zitplaatsen, waardoor je met 9 tot 24 mensen tegelijk kan werken, afhankelijk van je behoefte. Deze machine is geschikt voor zowel klein als groot plantmateriaal en biedt een uitstekende werkhouding dankzij de grote plantschijf. Heel handig is dat het gewicht van de planter geen invloed heeft op het aandrukken en dat de machine maar weinig slijtdelen heeft.

De rijafstand is 50 cm, terwijl de plantafstand in de rij ligt tussen de 6mm en 367mm. Dit is eenvoudig in te stellen door het verwisselen van tandwielen en markeringen op de plantschijf. De maximale plantdiepte is 15cm. Afhankelijk van de plantsoort en grootte, kan je met deze machine 1000 tot 2500 planten per persoon per uur planten.

De plantkouters zijn enigszins versleten, maar voor €2500,- kan de machine worden uitgerust met 9 nieuwe kouters. Het principe van de Basrijs plantmachine met hydraulisch aangedreven schijven is zo ontworpen dat de plant tussen een metalen schijf en rubberen flexibele schijf wordt ingelegd. Daarna wordt de plant in de plantvoor gezet en losgelaten, waarna de plant door de drukwielen goed aangedrukt wordt.

Breng een bezoek aan onze website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Bellen kan natuurlijk ook. Met 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we voor je klaar. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en ook met transport kunnen we je van dienst zijn.

Vergelijkbare machines