• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Thermo Scientific Versaweigh

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkThermo Scientific
ModelVersaweigh
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en efficiëntie in jouw landbouw- of tuinbouwprojecten? De Thermo Scientific Versaweigh RVS checkweger is een waardevolle toevoeging aan je apparatuur.

Deze machine is ontworpen om moeiteloos tot 120 verpakkingen per minuut te verwerken met een maximaal gewicht van 2400 gram. Deze checkweger is niet alleen krachtig, maar ook veilig gezien de machine gecontroleerd is op goede werking door specialisten. Hiermee wordt de betrouwbaarheid van de machine bevestigd.

De machine werkt op 230 Volt en is uitgerust met een pneumatische afduwer, wat hem makkelijk in gebruik maakt. Bij Duijndam Machines, al 40 jaar een betrouwbare leverancier van land- en tuinbouwmachines, zijn we trots op onze deskundige medewerkers die je kunnen assisteren bij het transport van deze robuuste en betrouwbare machine.

Wil je graag meer informatie over deze Thermo Scientific Versaweigh RVS checkweger of wil je een volledige offerte? Voel je vrij het ons te vragen! Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Daarnaast ben je altijd welkom om te bellen. Bekijk het volledige aanbod aan gebruikte machines bij Duijndam Machines. Jouw land- en tuinbouwactiviteiten worden efficiënter en betrouwbaarder met de Thermo Scientific Versaweigh RVS checkweger.

Vergelijkbare machines