• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Besseling Roofmaster 480 cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBesseling
ModelRoofmaster 480 cm
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Heb je een kassysteem dat wel wat onderhoud kan gebruiken? Ontdek dan de Besseling Roofmaster; een uitgebreide kasdekwasser die moeiteloos je kas onderhoudt. Dankzij het unieke Besseling kassenreinigingssysteem wordt deze machine gemakkelijk op het dek van het meegeleverde dockingstation gehesen. Dankzij het railsysteem aan de voorzijde van de kas, beweegt de machine automatisch van dakdeel naar dakdeel om jouw kas grondig te reinigen.

We raden je aan om het kasdek op regelmatige basis te wassen. Volgens onderzoek laat je tot wel 5% van je opbrengst liggen, voor elk jaar dat een kas niet gereinigd wordt. De Besseling Roofmaster bewijst binnen enkele jaren zijn waarde door je opbrengst te verbeteren en de noodzaak van handmatig onderhoud vermindert.

Deze kasdekwasser bestrijdt effectief algen, vogelontlasting en ander vuil. Met de borstels en watertoevoer aan beide kanten van je kasdek, kun je in één rechte lijn twee kasdekdelen schoonmaken. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook werk - vooral in vergelijking met manueel reinigen.

Wil jij deze tijds- en arbeidsbesparende machine zelf ervaren? Neem dan contact op via de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Wij bieden al 40 jaar betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines aan en ons deskundig personeel staat klaar om jouw vragen te beantwoorden of je te assisteren met transport. Bekijk ons volledige aanbod en ontdek waarom wij dé specialist zijn in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines