• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Allround 275-90

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAllround
Model275-90
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een efficënte oplossing voor het wassen van je oogst? Deze Allround trommelwasser met elevator is de perfecte match voor je. De machine heeft een trommel met een grootte van 275 x 90 cm, en een ruimte van 1 cm tussen de spijlen. De snelheid van de trommel kan bovendien aangepast worden, zodat jij de optimale wascondities kan creëren voor jouw product.

Deze machine is de perfecte keuze voor het wassen van diverse soorten groenten; van wortelen tot aardappels en van bloembollen tot rode bieten. En het maakt niet uit of je op lichte of zware grond teelt. De Allround trommelwasser presteert onder alle omstandigheden. Bijvoorbeeld wortelen, deze worden gewassen met een capaciteit van 3 - 3.5 ton per uur op lichte grond en 2.5 ton per uur op zware grond.

Deze machine komt met een elevator met vaste snelheid van 260 x 60 cm voor extra gemak. Maar dat is nog niet alles. Bij Duijndam Machines geloven we in kwaliteit en dienstverlening. Machines worden voorafgaand aan de levering grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel. Zodat jij er zeker van kan zijn dat je een betrouwbare machine in huis haalt.

Maak het jezelf makkelijk en informeer direct op onze website voor meer informatie of een volledige offerte. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord. Vergeet niet ons volledige aanbod op de website te bekijken.

Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Profiteer van onze 40 jaar ervaring in de branche. Verder kunnen we ook transport voor je regelen, zodat jij je volledig kan concentreren op je oogst.

Vergelijkbare machines