• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lännen SK100

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLännen
ModelSK100
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Het merk Lännen introduceert de SK100 zaaimachine voorbij de gebruikelijke zaai-ervaring. Deze semi-automatische carrouselplanter is uitgerust met vijf plantelementen en momenteel zijn er vier gemonteerd. De afstand tussen de rijen is flexibel. Met vier rijen kan deze gemakkelijk aangepast worden tussen 45 cm en 75 cm, nu ingesteld op 75 cm. Bij vijf rijen is de afstand vastgesteld op 50 cm.

Je zult verrast zijn hoe de 8 cm plantbekers zaailingen en speedies planten met grote precisie en aandacht. De machine is ontworpen voor het planten van container zaailingen op goed voorbereide grond. Om het nog beter te maken, de rijafstand is eenvoudig aan te passen op het frame en de spoorbreedte is verstelbaar en is momenteel ingesteld op 150 cm.

Deze Lännen SK100 zaaimachine is te vinden bij Duijndam Machines, bekend om haar betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Duijndam Machines staat al 40 jaar garant voor kwaliteit en betrouwbare service, met deskundig personeel dat bij aflevering elke machine controleert. Bovendien biedt Duijndam hulp bij transport. Check de volledige specificaties snel en eenvoudig op de Duijndam Machines website.