• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Van den Beucken B170-4SP

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVan den Beucken
ModelB170-4SP
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte zaaimachine? Dan is de Van den Beucken B170-4SP bandplantmachine precies wat je nodig hebt. Deze zaaimachine is speciaal ontworpen voor het planten van perskluiten zoals sla en andijvie.

Het apparaat heeft vier rijen, ideaal voor een maximale grootte van 5 x 5 cm persblokken. De afstand tussen de rijen bedraagt 30 cm en is niet verstelbaar bij vier rijen. Echter met drie rijen, die je kunt bereiken door een rij te demonteren, kun je de afstand tussen de rijen instellen van minimaal 30 tot maximaal 40 cm.

De afstand in de rij zelf is eveneens verstelbaar door het verwisselen van tandwielen. Dit varieert van 11,8 tot 55,3 cm, afhankelijk van de grootte van de persblokken. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om aan te passen aan verschillende groeicondities en gewassen.

De zaaimachine heeft een spoorbreedte van 150 cm en is uitgerust met 22 cm brede wielen. Bovendien kun je het plantsysteem hydraulisch optillen. Denk bijvoorbeeld aan rol van 160 cm voor gemakkelijk gebruik.

Aangeschaft via Duijndam Machines, geniet je van de extra service: de machines worden voor aflevering gecontroleerd door deskundig personeel. Ze kunnen je ook assisteren met transport. Met 40 jaar ervaring in de levering van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, kun je rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek je eenvoudig de website van Duijndam Machines. Ontdek ook hun volledige aanbod aan andere betrouwbare gebruikte machines.