• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Aweta GS32 + 1

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAweta
ModelGS32 + 1
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw aubergines, courgettes of puntpaprika's te sorteren? Bekijk dan deze Aweta GS32+1 gewichtssorteermachine uit 2011. Deze machine functioneert excellent en maakt gebruik van Troodon software, wat zorgt voor een nauwkeurige sortering op gewicht en stuks.

De machine komt met 32 uitgangen, elk voorzien van automatisch afwegen van dozen. Deze functie bepaalt het beste product qua gewicht voor elke uitgang, zodat het doelgewicht in de dozen zo nauwkeurig mogelijk wordt bereikt.

De Aweta GS32+1 kan maar liefst 14.500 stuks per uur sorteren bij 100% cupvulling. Bij een realistisch scenario kan de machine 11.600 stuks per uur aan. De sorteermachine beslaat een lengte van 28 meter, maar kan eventueel ingekort worden.

De machine komt tevens met het TAKS geautomatiseerd oogstkarren en kisten lossysteem. Dit automatische proces verplaatst volgepakte oogstkarren, ontstapelt de kisten en verwijdert blad en vuil. Daarnaast stapelt het de kisten en vult het de oogstkarren weer met lege kisten.

Met de Aweta GS32+1 en het TAKS systeem zul je sneller en efficiënter kunnen werken. Zo kunnen medewerkers zich volledig focussen op hun taken, wat uiteindelijk resulteert in een hogere productiviteit. Voor meer informatie of een volledige offerte, neem gerust contact met ons op!

Bij ons vind je een breed aanbod van betrouwbare, gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig personeel controleert altijd de machines voor aflevering en kan tevens assisteren met transport. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en kies voor Duijndam Machines.

Vergelijkbare machines