• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Van den Beucken A160-4

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVan den Beucken
ModelA160-4
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Maak kennis met deze gloednieuwe Van den Beucken A160-4 bandplantmachine. Deze is specifiek ontworpen voor het aanplanten van perskluitjes en wordt gekenmerkt door zijn robuuste design van gegalvaniseerd staal. Dit model beschikt standaard over vier rijen, maar er kan altijd een vijfde rij toegevoegd worden.

Het werken met deze machine is een fluitje van een cent; de rol is maar liefst 160 cm breed met een diameter van 60 cm. De plant- en rijafstand zijn eenvoudig aan te passen, variërend van 15 - 50 cm en 30 - 50 cm respectievelijk. Voor een beter plantresultaat zijn de farmflex aandrukwielen in plaats van nylon aandrukwielen geïntegreerd.

Belichting is standaard aanwezig bij deze plantmachine, zodat je gemakkelijk kunt blijven werken, zelfs als de zon ondergaat. Als optionele extra kan er een extra plantelement voor een vijfde rij worden toegevoegd, inclusief bijbehorende farm flex aandrukwielen.

De specialisten van Duijndam Machines staan klaar om je te ondersteunen met een volledige offerte en verdere informatie, ook kunnen we assistentie bieden met het transport van de machine. Met onze 40 jaar ervaring in land- en tuinbouwmachines weten we waar we over praten. Al onze machines worden grondig gecheckt voor aflevering door ons deskundige personeel. Je kunt er dus op vertrouwen dat de Van den Beucken A160-4 in topconditie is wanneer hij jouw kant op komt. Neem snel een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.