• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Verbruggen Mushroom sorting/cutting machine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVerbruggen
ModelMushroom sorting/cutting machine
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om paddenstoelen te sorteren en te snijden? Deze Verbruggen Mushroom sorting/cutting machine kan je precies geven wat je nodig hebt. Het is een demonstratiemachine perfect voor de exacte distributie en het op maat snijden van paddenstoelenstelen.

Deze machine, gebouwd in 2018, is compleet en functioneert goed. Het werkt op 400 volt en heeft een indrukwekkende capaciteit van 3.000 kg per uur. De machine kan sorteren tot 45 mm en heeft meerdere sorteerbanden inbegrepen, uitgerust met een snelspanner voor gemakkelijke bediening.

De Verbruggen-machine is niet alleen efficiënt, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het is gemakkelijk schoon te maken en de hoofdcomponenten zijn verstelbaar in snelheid, waardoor het aan jouw specifieke behoeften kan worden aangepast. Daarnaast komt de machine inclusief een handleiding en CE-markering, plus alle onderdelen zijn beschikbaar.

Als je overweegt deze machine aan te schaffen, zijn installatie, transport en service bespreekbaar. Het beste van alles is dat het direct inzetbaar is en dat er mogelijkheden zijn voor aanpassingen en uitbreiding in de toekomst.

Stuig even in deze Verbruggen Mushroom sorting/cutting machine en ontdek hoe het kan bijdragen aan de efficiëntie van je paddenstoel verwerkingswerkzaamheden.