• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nettuno PTO stroomaggregaat 40 Kva

Image
Image
Image
Image
1/4

10 uur

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNettuno
ModelPTO stroomaggregaat 40 Kva
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren10 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare stroomgenerator voor jouw boerderij of bouwplaats? Dit Nettuno PTO Stroomaggregaat model 40 Kva kan precies zijn wat je nodig hebt. Dit apparaat, dat productiejaar 2006 heeft, is specifiek ontworpen om consistente, betrouwbare stroom op locaties te leveren waar dat het meest nodig is.

Dit model is bijzonder omdat het PTO-aangedreven is, wat betekent dat het kan worden bediend met behulp van de aandrijfas van een tractor of een ander apparaat, waardoor je een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen hebt.

Met een vermogen van 40 Kva is dit stroomaggregaat in staat om zware apparatuur te bedienen en aan de vereisten van je project te voldoen, terwijl het toch efficiënt en economisch blijft. De robuuste constructie en betrouwbare motor zorgen voor een langdurige levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

Heb je meer informatie nodig of wil je een afspraak maken voor het bekijken van de machine? Aarzel niet om te bellen naar 0627103617. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag alles wat je wilt weten en beantwoorden wij graag al jouw vragen.

Vergelijkbare machines